Clubul CSM reînnoadă tradiția poloului clujean. Cu directul sprijin al președintelui Ioan Mănăștureanu și al colectivului de antrenori – Ovidiu Pocol și Mihai Bartoș – poloul clujean respiră din nou printr-o performanță a micilor sportivi de la secția Copii. Și, pentru viitor, se pun bazele unei echipe de polo feminin.

Revenind la Copii, aceștia au reușit performanța de a se califica la Tunerul Final al Campionatului Național care se va desfășura în luna iulie, la București și Oradea. Copiii născuți în 2003-2004 au terminat Turneul de Calificare pe locul 4 din opt echipe și au obținut biletele pentru Turneul Final. Elevii lui Pocol și Bartoș au trecut cu 5-2  de Viitorul Cluj, cu 7-0 de MiniMax Târgu Mureș și cu 9-3 de Torpi Târgu Mureș, remizând cu H2O Târgu Mureș (4-4) li fiind învinși de Crișul Oradea și Digi Oradea (CSM Brașov nu s-a prezentat la competiție).

8234428-water-polo-ball-352x338

Iată componența echipei clujene

Marcel GĂZDAC

Norbert JAKAB

Mihai SEMENESCU

Laurențiu ȘTIMPAR

Darius DUNCA

Dragos SOMEȘFĂLEAN

Mihnea BUCUR (căpitanul echipei și evidențiatul specialiștilor)

Raul VIRAG

Alin ODENIE

Alex ȘOMLEA

Narcis NEAGU

Alexandru MOLDOVAN

Antrenori: Ovidiu POCOL, Mihai BARTOȘ

CSMPOLOcsm cluj,polo
Clubul CSM reînnoadă tradiția poloului clujean. Cu directul sprijin al președintelui Ioan Mănăștureanu și al colectivului de antrenori - Ovidiu Pocol și Mihai Bartoș - poloul clujean respiră din nou printr-o performanță a micilor sportivi de la secția Copii. Și, pentru viitor, se pun bazele unei echipe de polo...