Clujeanul Rareș Șipoș, legitimat la CSM Cluj și-a adjudecat la Campionatele Europene de tenis de masă STAG juniori, de la Cluj, medaliile de bronz, alături de echipa României, din care au mai făcut parte Cristian Pletea și Dragoș Oprea. Astfel, rareș își adaugă la colecția de medalii obținute la Mondialele și Europenele de juniori, încă o prezență pe podium. La Cluj, după ce și-au adjudecat grupa din care au mai făcut parte Polonia, Slovacia și Turcia, iar apoi au trecut de Spania și Belgia, tricolorii au pierdut în semifinale în fața puternicei echipe a Rusiei. Apoi, în meciul pentru bronz, tricolorii s-au mobilizat și au trecut de Germania cu scorul de 3-1, prin victoriile obținute de Rareș Șipoș și Cristian Pletea.

siposssssssssssssssssssssssss

Rezultatul este unul bun, dar sunt un pic dezamăgit că nu am reușit să învingem Rusia în semifinale. Totuși este remarcabil faptul că am reușit să ne mobilizăm și să reușim victoria în finala mică. La individual lucrurile vor fi diferite, mai ales pentru că vom avea o zi de pauză, în care ne vom putea reface forțele”, a declarat clujeanul Rareș Șipoș, legitimat la CSM Cluj. Același rezultat, medalie de bronz, l-a obținut și echipa feminină de junioare. Aceasta a pierdut în semifinale în fața Rusiei, iar în finala mică a învins echipa Franței.

Atât echipa de fete cât și cea de băieți, grație rezultatului obținut s-au calificat la Campionatele Mondiale din Australia.

Începând de vineri se vor disputa partidele contând pentru competițiile de simplu, dublu și dublu mixt.

CSMTENIS DE MASACampionatele Europene de tenis de masă STAG juniori,csm cluj,rares sipos,stiri cluj,stiri din cluj
Clujeanul Rareș Șipoș, legitimat la CSM Cluj și-a adjudecat la Campionatele Europene de tenis de masă STAG juniori, de la Cluj, medaliile de bronz, alături de echipa României, din care au mai făcut parte Cristian Pletea și Dragoș Oprea. Astfel, rareș își adaugă la colecția de medalii obținute la...