SECTIA DE LUPTE

– Antrenori: Vasile VIȘAN (0747-091099),  Cristian CRĂCIUN (0744-371171), Rareș CHINTOAN (0745-615238)

– Grupe de incepatori, avansati si performanta

– Antrenori reprezentativi: Marton Gheorghe, Regeny Francisc;

– Sportivi reprezentativi : Rares Chinteoan, participare la JO Beijing 2008, Londra 2012, bronz la Europenele de juniori, participari la Europene si Mondiale, multiplu campion national, Paval Ana Maria, participanta la JO Beijing 2008, medaliata cu bronz la Europene, multipla campioana nationala, Laszlo Szabolcs, Ioan Marton, Adrian Malata, Gheorghe Marton, Adrian Stratu, Stefan Sos, Ionel Oltean, Ion Adam, Ilie Popa, Aurel Catinas, Liviu Bolboaca

 

Lupte: Vasile VIȘAN (0747-091099),  Cristian CRĂCIUN (0744-371171), Rareș CHINTOAN (0745-615238)

 

ARHIVĂ ȘTIRI 

ȘTIRILE ACTUALE LE GĂSIȚI ÎN CATEGORIA AFERENTĂ SECȚIEI, DIN MENIUL DIN PARTEA DREAPTĂ

 

TREI MEDALII DINTRE CARE DOUA DE AUR LA NATIONALELE DE LUPTE LIBERE SENIORI

La recent incheiatele Campionate Nationale de lupte libere, seniori si senioare, competitie care s-a desfasurat la finele saptamanii trecute la Sala Sporturilor Horea Demian din Cluj, CSM Cluj a cucerit trei medalii, dintre care doua de aur.

 

Campioni nationali au devenit (din nou) Ana Maria Paval, la categoria  55 kg si Rares Chinteoan, la categoria 125 kilograme, ambii obtinand implicit si medaliile de aur. De asemenea, Marius Atofani, la categoria 74 kilograme a urcat pe treapta a doua a podiumului, obtinand medalia de argint.

 

 

Paval Ana Maria, la un pas de medalie la Europenele de lupte

Luptatoarea Paval Ana Maria (participanta la JO Beijing 2008, medaliata anul trecut cu bronz la Europene, multipla campioana nationala) a fost la un pas de a-si imbogati palmaresul cu o noua medalie. La Campionatele Europene de seniori, eleva antrenorului Vasile Visan, a pierdut lupta pentru medaliile de bronz, clasandu-se pe locul V in clasamentul categoriei 55 kg.

 

PATRU MEDALII PENTRU LUPTATORI, LA UN CONCURS DE COPII

Luptele clujene au viitorul asigurat. Dupa sportivi legitimate la CSM, precum Rares Chinteoan, participare la JO Beijing 2008, Londra 2012, bronz la Europenele de juniori, participari la Europene si Mondiale, multiplu campion national, Paval Ana Maria, participanta la JO Beijing 2008, medaliata cu bronz la Europene, multipla campioana nationala, Laszlo Szabolcs si altii, selectiile de la sectia de lupte a CSM scot la iveala noi si noi talente.

Micii luptatori antrenati de Vasile Visan s-au intors de la Memorialul Balanean Clemnt, competitive ce s-a desfasurat la finele lunii martie la Zalau, cu patru medalii, dintre care una de aur.

Astfel, Paul Tampanar, a ocupat locul I (ctg. 66 kg.), iar Ahile Bain (ctg. 50 kg.), Andrei Pipas (ctg. 73 kg.) si Sebastian Laco, (ctg. 35 kg.) au ocupat locurile III la categoria lor de greutate.