Peste 500 de sportivi din 45 de state europene au participat la Campionatele Europene de Tenis de Masa Juniori (pana la 18 ani) din Guimaraes – Portugalia. Romania a participat cu o delegatie de 8 sportivi, printre care sportivul clujean, Rares SIPOS, sportiv legitimat la CSM Cluj Napoca. Rareș a obținut două medalii de bronz, cu echipa masculina de juniori a Romaniei si in proba individual.

IMG-20170724-WA0010În finala de la individual a fost invins in semifinala de sportivul grec SGOUROPOULOS Ioannis cu scorul de 4-3, acesta devenind de altfel Campion European. Anul viitor Campionatele Europene de Tenis de Masă Juniori se vor desfasura la Cluj Napoca. Sportivii români au obţinut opt medalii – una de aur, două de argint şi cinci de bronz – la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori şi cadeţi.

CSMTENIS DE MASAcampionatele europene,csm cluj,tenis de masa
Peste 500 de sportivi din 45 de state europene au participat la Campionatele Europene de Tenis de Masa Juniori (pana la 18 ani) din Guimaraes - Portugalia. Romania a participat cu o delegatie de 8 sportivi, printre care sportivul clujean, Rares SIPOS, sportiv legitimat la CSM Cluj Napoca. Rareș...