Campionatele Europene de haltere, seniori și senioare se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă din cadrul Centrului Olimpic de la Izvorani.

După primele două zile de concurs România are deja 7 medalii, (3 de aur și patru de bronz) dintre care 2 au fost adjudecate de un clujean.  Este vorba de Ilie Ciotoiu, sportiv legitimat la CSM Cluj și pregătit la club de Ionuț Felecan. Ciotoiu a urcat pe treapta a treia a podiumului la categoria 56kg, ridicând deasupra capului la aruncat 137 kg și realizând un total de 247 kg.

epa05884824 Ilie Constantin Ciotoiu of Romania makes an attempt during the men's Final  56 kg competition of Weightlifting European Championships 2017 in Split, Croatia, 02 April 2017.  EPA/ANTONIO BAT

Foto EPA

“Este un rezultat deosebit având în vedere amploarea competiției și compania selectă alături de care a concurat sportivul nostru. Un început de an aproape perfect pentru Ilie, care poate ataca Mondialele de la Ashgabat, Turkmenistan cu obiectivul, unei prezențe pe podium”, a declarat directorul clubului sportiv CSM Cluj, Ioan Mănăștureanu.

Anul trecut, sportivul clujean a reușit la Europenele de la Split, Croația, să își adjudece tot două medalii de bronz, la aruncat și total.

CSMHALTEREcampionatele europene,csm cluj,haltere,ilie ciotoiu,ionut felecan
Campionatele Europene de haltere, seniori și senioare se desfășoară în aceste zile la Sala Polivalentă din cadrul Centrului Olimpic de la Izvorani. După primele două zile de concurs România are deja 7 medalii, (3 de aur și patru de bronz) dintre care 2 au fost adjudecate de un clujean.  Este...