SECTIA DE BOX

– Antrenori Sever Ban

– Grupe de incepatori, avansati si performanta;

– Sectie infintata in anul 1961

– Antrenori reprezentativi: Vasile Marza ,Chendreanu Ioan, Stanomir Florian, Botezan Ioan, Mihalic Iosif

– Sportivi reprezentativi: Vasile Marza, loc V la Jocurile Olimpice Tokyo 1964, Ioan Miron, medaliat la campionatele mondiale SUA, Remus Cosma, multiplu campion national si campion balcanic, Ioan Boanca, multiplu campion national, Flavius Bunea, participant campionatele mondiale de juniori si campion national.

 

Box: Sever BAN (0745-763205)

ARHIVĂ ȘTIRI 

ȘTIRILE ACTUALE LE GĂSIȚI ÎN CATEGORIA AFERENTĂ SECȚIEI, DIN MENIUL DIN PARTEA DREAPTĂ

6 MEDALII LA BOX SI ATLETISM

6 medalii a  obtinut CSM Cluj in ultimele zile la atletism si la box. In cadrul Campionatului National de maraton seniori de la Bucuresti, echipele de fete si de baieti ale CSM Cluj s-au situate pe locul doi, obtinand medaliile de argint.

Apoi, la Campionatul National de box feminine (tineret, juniori, seniori) CSM Cluj, prin Damaris Muntean, a obtinut un titlu national la seniori, precum si alte 3 medalii: Alexandra Eliza Dandos – locul 3 seniori, Timea Balint – locul 3 la juniori si Lucia Ciucas – locul 2 la tineret.

 

 

UN AUR SI DOUA MEDALII DE ARGINT PENTRU PUGILISTE

Trei sportivi de la CSM Cluj au urcat pe podium la Cupa Romaniei la box feminin, junioare si tineret. Elevele antrenorului Sever Ban si-au trecut in cont o medalie de aur si doua de argint. Astfel, Ioana Mera si-a spulberat adversarele obtinand medalia de aur, iar Damaris Muntean si Eliza Dandos au ajuns pana in finala, obtinand medaliile de argint. Totodata, Ioana Mera (componenta a lotului olimpic al Romaniei) a fost elogiata de toti cei prezenti (antrenori, oficiali, membri ai Federatiei) a primind diploma pentru cea mai tehnica pugilista a competitiei. La Cupa Romaniei box feminin, junioare si tineret, a mai participat de la CSM si Lucia Ciucas.

La mijlocul lunii martie va avea loc Cupa Romaniei la senioare, unde se vor alinia la start si cele trei medaliate de la junioare si tineret, iar apoi se va intra in linie dreapta cu pregatirea pentru Campionatele Mondiale. In cea ce ii priveste pe baieti, acestia se pregatesc pentru Cupa Romaniei, seniori, competitie la care antrenorul Sever Ban se va prezenta cu pugilistul Gaspar Szilard