La Campionatele Mondiale de alergare montană, 42 km pe teren muntos, echipa României s-a clasat pe un excelent loc 9. Echipa tricoloră, formată din 4 sportivi, a avut în componență 3 sportivi de la CSM Cluj și anume Gyorgy SZABOLCS, Viorel PALICI și Tamas BOGYAI, alături de antrenorul secției de atletism a CSM Cluj, Sergiu Dascăl. Palici a sosit pe locul 13 (cel mai bun rezultat al României all time) Gyorgy pe 22, iar Tamas pe 43.

_DSC5648

În altă ordie de idei, Andreea MIKLOS (medaliată anul trecut cu aur la 400 m, în  cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului (FOTE) și medaliată cu bronz anul acesta la Campionatele Mondiale indoor de la Portland (SUA), cu ștafeta de 4×400 metri, alături de Adelina Pastor, Mirela Lavric și Bianca Răzor) a devenit campioană națională la Juniori II, la 400 m, probă pe care a câștigat-o fără probleme la finala Campionatului național de Juniori II.

CSMATLETISMandreea miklos,atletism,csm cluj,Gyorgy SZABOLCS,sergiu dascal,Viorel PALICI și Tamas BOGYAI
La Campionatele Mondiale de alergare montană, 42 km pe teren muntos, echipa României s-a clasat pe un excelent loc 9. Echipa tricoloră, formată din 4 sportivi, a avut în componență 3 sportivi de la CSM Cluj și anume Gyorgy SZABOLCS, Viorel PALICI și Tamas BOGYAI, alături de antrenorul secției...