Începând din această vară, la clubul CSM Cluj funcționează o nouă secție sportivă, cea de gimnastică ritmică.gim ritmica

Parintii care doresc sa-si inscrie fetitele sa practice acest sport, sunt bineveniti la sala de gimnastica unde in acest moment, activitatea se desfasoara pe doua grupe : o grupa de avansate si una de initiere (5-7 ani). Antrenamentele au loc la sala de gimnastica Sonia Iovan, strada Arges, nr.7, de luni pana vineri intre orele 14:00-16:00 .
Intentia colectivului de antrenori condus de Adriana Girba este de a promova Gimnastica Ritmica la Cluj, oferind fetitelor clujene o noua ramura sportiva olimpica dedicata in mod exclusiv lor.
Gimnastica Ritmica se situeaza la intersectia dintre sport si arta, imbinand elemente de dificultate corporala, de acrobatica, de dans si de balet, avand ca trasatura principala placerea si capacitatea copilului de a se exprima pe muzica prin miscare si prin manuirea celor 5 obiecte specifice gimnasticii ritmice : coarda, cerc, minge, maciuci si panglica.
Gimnastica Ritmica ajuta la dezvoltarea gratioasa, eleganta si armonioasa a corpului, punand accent pe dezvoltarea longilina a fibrei musculare. In acelasi timp dezvolta flexibilitatea, echilibrul, forta, agilitatea si coordonarea.
Gimnastica Ritmica implica o anumita disciplina, organizare, rigurozitate, strictete, munca, dar si satisfactia copilului de a-si vedea visul implinit , de a-si atinge un tel in viata in urma muncii depuse in sala de antrenament.

CSMCSM CLUJadriana girba,antrenament,csm cluj,gimnastica ritmica,orar,sectii
Începând din această vară, la clubul CSM Cluj funcționează o nouă secție sportivă, cea de gimnastică ritmică. Parintii care doresc sa-si inscrie fetitele sa practice acest sport, sunt bineveniti la sala de gimnastica unde in acest moment, activitatea se desfasoara pe doua grupe : o grupa de avansate si una de...