alerg montanaRezultate deosebite pentru atleții clujeni de la CSM Cluj. În primul rând la un patrulater desfășurat în Israel, la Tel Aviv, sportiva Andreea Miklos de la CSM Cluj și-a adjudecat fără probleme proba de 400 metri.

În altă ordine de idei, în Spania, atleții clujeni au participat la o cursă teribil de dură, Campionatul Mondial de Ultramaraton montan. O cursă infernală, de 86,4 km, pe traseu montan, cu o diferență de nivel de 4.000 de metri. România a participat pentru prima dată la această competiție, iar întreg lotul tricolor a fost compus din sportivi legitimați la CSM Cluj. La echipe masculin, România s-a clasat pe un excelent loc 12 din 48 de țări, iar la individual Robert Hajnal a sosit al 12-lea, Andrei Tale, al 57-lea, iar Radu Milea s-a clasat pe locul 90. De asemenea, la cursă a participat și o sportivă din România, și ea legitimată la CSM Cluj, Ana Cristina Constantin, care s-a încăpățânat să nu abandoneze și să termine cursa, deși în jurul kilometrului 30 a suferit o accidentare la glezna dreaptă.

CSMATLETISMandreea miklos,andrei tale,atletism,csm cluj,radu milea,robert hajnal,ultramaraton
Rezultate deosebite pentru atleții clujeni de la CSM Cluj. În primul rând la un patrulater desfășurat în Israel, la Tel Aviv, sportiva Andreea Miklos de la CSM Cluj și-a adjudecat fără probleme proba de 400 metri. În altă ordine de idei, în Spania, atleții clujeni au participat la o cursă...