După ce acum doi ani, la Jocurile Paralimpice de la Rio, Alex Bologa a adus României prima medalie la judo din istoria sportului paralimpic românesc, acum Alex este pe drumul de a repeta performanța de la Rio și la Tokyo2020. Pentru început, clujeanul și-a păstrat titlul de campion european.

Astfel, la Campionatele Europene de judo pentru nevăzători de la Genova, Italia, clujeanul Alex Bologa a cucerit medalia de aur de la categoria 60 kg, după ce și-a învins adversarul din finală prin ippon.

Alex, lider mondial al categoriei sale, devine astfel un pretendent serios pentru podiumul paralimpic de la Tokyo 2020.

Felicitări celor care au contribuit la formarea și educarea sportivă și nu numai a lui Alex Bologa: CSM CLUJ, Andreica Geanina, Tamas Gergely, Florin Bercean, Eniko Csokasi, Baștea Claudiu , Sally Wood-Lamont, Comitetul paralimpic, U, colegii de antrenament.

http://csmcj.ro/wp-content/uploads/2019/08/alex-bologa.jpghttp://csmcj.ro/wp-content/uploads/2019/08/alex-bologa-150x150.jpgCSMJUDOalex bologa,Andreica Geanina,Baștea Claudiu,campionat european nevazatori,csm cluj,Eniko Csokasi,florin bercean,jocurile paralimpice,rio206,tamas gergely
După ce acum doi ani, la Jocurile Paralimpice de la Rio, Alex Bologa a adus României prima medalie la judo din istoria sportului paralimpic românesc, acum Alex este pe drumul de a repeta performanța de la Rio și la Tokyo2020. Pentru început, clujeanul și-a păstrat titlul de campion european. Astfel,...